Liczba postów: 44
Liczba wątków: 5
Otrzymanie polubienie: 16 w 8 postach
Dodano polubienie: 14
30-06-2017, 16:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-06-2017, 16:10 przez Nothing.)
Gamonie ? Poprostu napisalem ze ktos zechcial robić grafiki xx Poprostu moze tak ja nie krytukuje osob ktore robia grafiki bo kazdy ma swoje poczatki lecz te poczatki zeby nie trwaly wiecznoosc bo powinien byc progress watpie ze ktos tutaj zrobi 1 grafike postaci w 10 min heh
A tak wogole dobra grafike zrobisz jak lubisz to robic jak lubisz rysowac i sie powkurwiac troche nad tym 1 pixelem ktory wadzi. Np. Ja jak rysuje Goka Ssj4 to podoba mi sie rysowanie ale jak mam rysowac jakiegos śmiecia co nawet nie wiem jak to sie nazywa to nie chce.mi sie xx.bo nie moge.go rysowac go z pamieci tak jak ja go widze xx
•
Liczba postów: 1,040
Liczba wątków: 120
Otrzymanie polubienie: 245 w 177 postach
Dodano polubienie: 76
(30-06-2017, 16:05)Nothing napisał(a): Gamonie ? Poprostu napisalem ze ktos zechcial robić grafiki xx Poprostu moze tak ja nie krytukuje osob ktore robia grafiki bo kazdy ma swoje poczatki lecz te poczatki zeby nie trwaly wiecznoosc bo powinien byc progress watpie ze ktos tutaj zrobi 1 grafike postaci w 10 min heh
A tak wogole dobra grafike zrobisz jak lubisz to robic jak lubisz rysowac i sie powkurwiac troche nad tym 1 pixelem ktory wadzi. Np. Ja jak rysuje Goka Ssj4 to podoba mi sie rysowanie ale jak mam rysowac jakiegos śmiecia co nawet nie wiem jak to sie nazywa to nie chce.mi sie xx.bo nie moge.go rysowac go z pamieci tak jak ja go widze xx
nie pierdol rysuj big moume

D, co do nowego grafika to fajnie, ze jest i nawet jesli grafiki sa przecietne to co z tego i tak 95% ludzi ktorzy beda marudzic w zyciu lepszych nie zrobia
•
Liczba postów: 44
Otrzymanie polubienie: 16 w 8 postach
Dodano polubienie: 14
Narysowalem go Przecież Cive

Tylko nie wysłalem bo dostalem degrade
•
Liczba postów: 247
Otrzymanie polubienie: 38 w 34 postach
Dodano polubienie: 112