04-09-2018, 20:21
Git

Update 3.21
|
ja rozumiem ze edycja programu to uciazliwy i problematyczny proces bo przy takich zmianach zawsze jest sytuacja ze jak jedno zrobisz to drugie sie wyjebie... ale moze trzeba było olac gówna typu party sharing i zainwestowac swoj cenny czas w cos w stylu nowa planeta czy jakiś interesujący quest... a tak z oczekiwanego updata stało się cos po czym srednio chce sie grac..
![]() @down nie jestem tym karmiony bo to moj pierwszy ots od kilku lat ![]() a co do programistow to uwierz mi ze nawet programy za kilka milionow zlotych tak samo potrafia sie wypierdalac ![]() przez ostatnie 2 miechy tyle sie tego na ogladalem ze mozna bylo by ksiazke napisac ![]()
04-09-2018, 22:16
(04-09-2018, 21:47)dzierek napisał(a): ja rozumiem ze edycja programu to uciazliwy i problematyczny proces bo przy takich zmianach zawsze jest sytuacja ze jak jedno zrobisz to drugie sie wyjebie... ale moze trzeba było olac gówna typu party sharing i zainwestowac swoj cenny czas w cos w stylu nowa planeta czy jakiś interesujący quest... a tak z oczekiwanego updata stało się cos po czym srednio chce sie grac.. @dzierek to jest pierwsza z dwóch części aktualizacji następna jest 13 września. To dość istotny fakt.
05-09-2018, 02:04
(04-09-2018, 21:47)dzierek napisał(a): ja rozumiem ze edycja programu to uciazliwy i problematyczny proces bo przy takich zmianach zawsze jest sytuacja ze jak jedno zrobisz to drugie sie wyjebie... ale moze trzeba było olac gówna typu party sharing i zainwestowac swoj cenny czas w cos w stylu nowa planeta czy jakiś interesujący quest... a tak z oczekiwanego updata stało się cos po czym srednio chce sie grac.. not bad. zrobmy serwer z pierdyliardem planet, zeby kazdy inny serwer mial o 23 planety mniej od nas ![]()
05-09-2018, 06:20
(04-09-2018, 19:43)januszHD napisał(a): @3x uptzw Dupowłaz - Ktoś, kto "wchodzi innym w dupę", czyli spełnia czyjeś żądania, nawet jakieś upodlające, by się mu tylko przypodobać, za wszelką cenę. Co do apdejtu szału brak, w pt nie poexpisz bo różnica lvli 2-3 i po expie ![]() agi w pvp zmniejszone? wow (przypominam że to serwer pve) droższa karma na 100% była potrzebna, gracze są wdzięczni ![]() sign of karma- ktoś tego używa? reszta to już tylko "meh" |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|